Str. Columna 72/3, et.2, of.1

Maldive = PARADIS! Plajele cu nisip alb, lagune turcoaz și apusuri magice!

Maldive = PARADIS!

Plajele cu nisip alb, lagune turcoaz și apusuri magice!

Zbor din Chișinău 03.01.2018 – 11.01.2018

Cinnamon Dhonveli Maldives 4* BB - 1900€/Pers.

Înconjurat de ape limpezi, Cinnamon Dhonveli Maldive oferă oaspeţilor o experienţă exclusivistă într-un paradis al surferilor. Acesta oferă 5 opţiuni de luat masa, un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Cinnamon Dhonveli este la aproximativ 16 km sau la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male.

Bandos Maldives 4* BB - 2055€/Pers.

Această proprietate este la 4 minute pe jos față de plajă. Complexul Bandos este o insulă privată situată la 8 km de Male. Bandos Maldives oferă camere spațioase, cu balcon cu vedere la grădină sau plajă. Proprietatea pune la dispoziție centru de sporturi acvatice și școală de scufundări. Hotelul are mai multe restaurante. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit. Complexul Bandos este situat excelent în Atolul Male de Nord, la doar 10 minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Male, aflat la 7 km de hotel.

Kurumba Maldives 5* BB - 2425€/Pers.

Situat pe o insulă tropicală privată din atolul Malé Nord, Kurumba Maldives oferă plaje frumoase cu nisip alb şi cocotieri pitoreşti. Proprietatea este situată la doar 10 minute de mers cu barca cu motor de la aeroport. Transferurile cu barca sunt disponibile nonstop. Complexul pune la dispoziţie acces gratuit la internet WiFi în toate camerele, 8 restaurante şi 3 baruri. Personalul poate conversa în limba chineză.

 

Pachetul include:

- Zbor;

- Cazare 7 nopți;

- Mic dejun;

- Transfer;

- Asigurare medicală.