Str. Columna 72/3, et.2, of.1

EARLY BOOKING! ZANZIBAR CU ZBOR DIRECT DIN CHIȘINĂU!

EARLY BOOKING! ZANZIBAR CU ZBOR DIRECT DIN CHIȘINĂU!

Perioada: 01.11.2022 - 11.11.2022

Nest Style Beach Hotel Zanzibar 4* - 1355€/Pers.
Nest Style Beach Hotel Zanzibar se află pe coasta tropicală Makunduchi.

Pachetul include:
- Cazare 10 zile/9 nopți (02.11.2022 - 11.11.2022);
- Masa HB(mic dejun+cină);
- Zbor Chișinău - Zanzibar - Chișinău;
- Transfer aeroport - hotel - aeroport;
- Asigurare medicală.


 

  1. Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care sosesc în Zanzibar trebuie să completeze un formular (Traveler’s Health Surveillance Form), disponibil pe pagina de internet: https://healthtravelznz.mohz.go.tz/, cu cel mult  24 de ore înainte de intrarea  pe insulă.
  2. Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care sosesc în Zanzibar și sunt vaccinați cu schemă completă vor fi scutiți de la cerințele privind, atât prezentarea certificatului unui test RT PCR cu rezultat negativ, cât și efectuarea Testului Rapid Antigen. La sosire, călătorilor li se va solicita să prezinte un certificat de vaccinare, cu cod QR valabil. Singurele vaccinuri acceptate sunt cele care au fost aprobate de Zanzibar, așa cum sunt menționate pe site-ul www.mohz.go.tz.
  3. Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care la intrarea în Zanzibar sunt nevaccinați, nevaccinați cu schemă completă sau nu au vârsta eligibilă pentru vaccinare ca urmare a politicii din țările de origine este necesar să prezinte un certificat cu cod QR activ, cu rezultat negativ a unui test RT-PCR COVID-19 sau NAAT, obținut cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire. Suplimentar, dacă călătorii din categoriile enumerate mai sus provin din țări cu risc epidemiologic ridicat, enumerate pe site-ul www.moh.go.tz sau listate la punctele de frontieră ale Zanzibar aceștia vor fi testați la intrare în Zanzibar cu un test rapid antigen, contra sumei de 25 USD (TZS 58.500), achitată de beneficiar. În cazul în care rezultatul acestei testări este pozitiv se va efectua o testare cu RT-PCR pentru confirmare. Așteptarea rezultatului testului RT-PCR se va realiza în condiții de autoizolare, rezultatele fiind trimise prin e-mail sau prin alte mijloace.
  4. Toți pasagerii, cetățeni străini sau rezidenți, care la intrarea în Zanzibar sunt nevaccinați, nevaccinați cu schemă completă sau nu au vârsta eligibilă pentru vaccinare ca urmare a politicii din țările de origine și care sosesc din Emiratele Arabe Unite cu companiile aeriene Fly Dubai, Etihad și Emirates este necesar să prezinte la aeroportul internațional A.A. Karume (AAKIA)/Zanzibar un certificat cu cod QR activ, cu rezultat negativ al unui test RT-PCR COVID-19 sau NAAT, obținut cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire și să parcurgă testarea suplimentară cu scanere non-invazive de examinare profundă exponențială (EDE), contra unei taxe standard de 35 USD. Această taxă poate fi achitată online, înainte de sosire, prin platforma https://zanzibarcovidtesting.co.tz sau la casieria existentă la aeroport. Călătorii supuși scanării EDE sunt scutiți de la testarea cu Test rapid de antigen, menționate la punctul 3.