Bulevardul Grigore Vieru 18

Turcia! Early Booking pentru Hoteluri de Lux! -35%!

Turcia! Early Booking pentru Hoteluri de Lux! -45%

Zbor din Chișinău: 01.05.2018

 

Xanadu Resort 5* - 548€/Pers.

Situat la malul mării, pe frumoasa coastă mediteraneană, Xanadu Resort Hotel are o plajă privată cu nisip și pietriș, de 415 metri lungime, și un ponton mare, cu șezlonguri. Acest hotel de 5 stele, cu arhitectură unică, piscine în stil vechi și un amfiteatru, oferă servicii all inclusive, numeroase facilități interioare și exterioare și un club pentru copii.

 

Gural Premier Belek 5* - 648€/Pers.

Construit în stilul arhitectural turcesc tradiţional, pe un domeniu de 13 hectare cu păduri de pin, acest hotel de 5 stele are un parc acvatic cu 16 tobogane de apă şi oferă vedere la Marea Mediterană. Centrul spa asigură diverse servicii de masaj, inclusiv masaje europene şi din Orientul Îndepărtat, hamam turcesc, hidroterapie, proceduri anti-îmbătrânire, tratamente pentru îndepărtarea petelor, slăbire şi tratamente corporale, precum şi tratamente corporale şi cosmetice clasice.

 

Rixos Premium Tekirova 5* - 602€/Pers.

Acest hotel de 5 stele, situat în localitatea Tekirova, a fost renovat complet în anul 2014 şi oferă camere moderne, cu zonă de relaxare şi balcon privat. Facilitățile includ o piscină în aer liber cu zonă privată de plajă, o plajă pentru copii, 3 terenuri de tenis și un centru spa.

 

Gural Premier Tekirova 5* - 728€/Pers.

Beneficiind de o locaţie privilegiată la malul mării, în Tekirova, acest complex de tip all inclusive pune la dispoziție un parc acvatic extins cu diverse tobogane. Pe lângă mai multe piscine, complexul are o discotecă în aer liber și un centru spa. Camerele au decor liniştitor, în nuanţe de auriu şi maro, cu podea din lemn şi elemente elegante orientale. Fiecare cameră de la Gural Premier are baie cu o cadă spa și balcon privat.

 

Rixos Premium Belek 5* 850€/Pers.

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Găzduit de o proprietate de 405.000 m², acest complex de 5 stele din Belek asigură 700 de metri de plajă privată. Proprietatea are un centru spa, o sală de fitness şi un centru comercial. Oferind vedere fermecătoare la Marea Mediterană şi la o pădure cu arbori de fistic, toate camerele complexului Rixos Premium Belek au decor elegant, cu mobilier modern. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Toate camerele complexului Rixos Premium Belek au balcon privat, iar unele beneficiază de o terasă cu vedere la piscină şi la natură.

 

Prețul include:

  • Cazare 6 nopți/ 7 zile;
  • Masa AI;
  • Zbor;
  • Transfer;
  • Asigurare medicală.