Bulevardul Grigore Vieru 18

Super Ofertă!!! Craciun pe Rit Vechi - 105€/Pers!!!

Super Ofertă!!! Craciun pe Rit Vechi!!!

03.01.2018 – 08.01.2018 (5 nopți)

Predeal

Belvedere 3* - 105€/Pers.

Hotelul Belvedere este situat în stațiunea Predeal, într-o locație înconjurată de munții Bucegi, Postăvarul și Piatra Mare. Acesta este prevăzut cu o terasă cu vedere impresionantă, facilități de spa și WiFi gratuit în zonele publice. Sunt disponibile masaje și o saună. Telecabina stațiunii se află la 2,5 km, iar la pârtia de schi Clăbucet se poate ajunge în 5 minute cu mașina. Gara Predeal este la 2,5 km de proprietate. 

Sinaia

Marami 3* - 117€/Pers.

Bucurându-se de o locaţie liniştită în Sinaia, Hotelul Marami este situat la doar 250 de metri de castelul Peleş. Construit în stilul arhitectural al Palatului Regal, oferă camere spaţioase, cu acces gratuit la internet Wi-Fi, un restaurant şi acces gratuit la saună, cadă cu hidromasaj şi o sală de gimnastică. Teleschiul se află la 1 km. La cerere se pot organiza lecţii de schi. Gara este la 3 km. În apropiere se găseşte o parcare privată gratuită. 

Poiana Brașov

Casa Viorel 4* - 140€/Pers.

Hotelul fermecător şi confortabil Casa Viorel este situat într-o zonă liniştită şi pitorească din Poiana Braşov, oferind relaxare completă într-un peisaj luxuriant, plin de flori. Bucuraţi-vă de călărie şi de vederea încântătoare la staţiunea montană. Vara, puteţi juca tenis de masă. Casa Viorel este la doar 12 km de Braşov, la poalele Muntelui Tâmpa. Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Poiana Braşov!

Pachetul include:

  • Cazare 5 nopți/6 zile;
  • BB (mic dejun);
  • Acces sală fitness, jacuzzi, sauna, Wi-Fi.