Bulevardul Grigore Vieru 18

BULGARIA SKI!!! REZERVĂRI ANTICIPATE!!! De la 189€/Pers.!!!

BULGARIA SKI!!! REZERVĂRI ANTICIPATE!!!

Preț:189€/Pers.

Pornirea din Chișinău: 06.01.2018!!!

Olymp 3* - 189€/Pers.

Hotelul Olymp oferă acces gratuit la facilităţile de spa şi de fitnesss, fiind situat la 10 minute de mers pe jos de centrul oraşului Bansko şi la 1,5 km de telecabină, la care puteţi ajunge cu autobuzul de schi gratuit. 

Mountain Romance & Spa 3* - 217€/Pers.

Orașul Bansko, la 500 m de telegondola, la 220 km de aeroportul "Macedonia" din orașul Salonic. Hotelul a fost construit în 2007. Ofera transfer gratuit la telegondola.Este un hotel confortabil cu vedere la munți. Camere confortabile, restaurant, bar, centru spa mare (piscină, saună, hamam, sală de gimnastică - gratuit). 

St. Ivan Rilski - Hotel, SPA & Apartments 4*  - 285€/Pers.

Situat la doar 5 minute de mers cu mașina de cel mai apropiat teleschi, St. Ivan Rilski Hotel & Spa este un complex rezidențial și de vacanță pentru toate anotimpurile, care oferă unități de cazare mari și practice. Tarifele includ acces gratuit la piscină, la baia de aburi și la saună, precum și transfer gratuit la telegondolă.

Lion Bansko 4* - 295€/Pers.

Hotelul Lion Bansko oferă camere complet echipate, frumos decorate, un restaurant elegant, cu un bar şi un bufet, precum şi un centru spa şi de wellness. Restaurantul serveşte preparate din bucătăria tradiţională bulgară şi europeană. Barul de noapte are o capacitate de până la 90 de persoane, oferind divertisment impresionant şi o atmosferă distractivă. Este disponibil un serviciu din partea casei de transfer de la Hotelul Lion la telecabină. 

 

Pachetul include:

Transport;

Cazare 6nopți/7zile in camera DBL;

Alimentație HB(mic dejun+cină);

Transfer;

Asigurare medicală.